Galtes de vedella amb endívies a la brasa

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Galtes de vedella amb endívies a la brasa

  • PAS 1

    Triturar les verdures, velocitat 5, durant 10 segons. Afegir l'oli i programar 5 minuts, temperatura 100º, a velocitat 1. Tallar les carrilleres en 3 trossos, afegir juntament amb el Caldo de Verduras Gallina Blanca, el vi, la farigola, la sal i el pebre. Programar unes 2 hores, velocitat cullera, a 100º.

  • PAS 2

    Verificar que les galtes estan molt tendres, llavors treure-les i deixar-les reduir a 100º de temperatura i velocitat 1 (sense el cubilet), fins 1/3 del seu volum inicial. Colar-la i reservar. Les endívies es poden fer a la varoma quan posem les galtes a coure. Deixar fins que estiguin gairebé cuites.

  • PAS 3

    Retirar, escórrer i acabar les endívies a la paella juntament amb la mantega, l'oli i el vi blanc. Fer a la brasa a poc a poc fins que comencin a daurar-se.

  • PAS 4

    Servir les endívies juntament amb les galtes cuites i salsejar. Decorar amb una mica de farigola.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online