GAMBES EN GAVARDINA (ARREBOSSADES)

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer GAMBES EN GAVARDINA (ARREBOSSADES)

  • PAS 1

    Pelar les gambes treient-los el cap i deixant sense pelar la part final de la cua. Condimentar-les lleugerament amb AVECREM PEIX.

  • PAS 2

    Separar els rovells de les clares, muntant aquestes per a posteriorment anar-les barrejant a poc a poc amb la farina, els rovells, el cava o la cervesa, la sal i el llevat, remenant tots els ingredients amb cura de no fer grumolls.

  • PAS 3

    Deixar reposar una mitja hora la massa (també surten bé si no es deixa reposar la massa, però sempre quedarà més esponjosa si reposa).

  • PAS 4

    Arrebossar les gambes d'una en una agafant-les per la cua a la massa que hem fet i fregir-les en abundant oli calent. Servir-les al moment.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online