GUATLLES AMB RAÏM

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer GUATLLES AMB RAÏM

  • PAS 1

    Netejar les guatlles, reservar els fetges i condimentar-les amb Avecrem Caldo de Pollastre. Saltar-les en una paella amb oli d'oliva fins que estiguin daurades.

  • PAS 2

    Treure-les de la paella i reservar-les fins que es refredin una mica. Embolicar-les en fulles de parra, posar-les en una safata de forn prèviament untada amb oli o mantega i regar-les amb el brandy. Posar la safata al forn pre-escalfat a 190ºC durant 15 minuts.

  • PAS 3

    Pelar el raïm i tallar els fetges atrossets. Coure l'arròs en aigua bullint amb sal. En una paella amb oli saltar el raïm i els fetges junt amb l'arròs.

  • PAS 4

    Presentar les guatlles amb una guarnició d'arròs.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online