Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
Com fer GUATLLES AMB RAÏM
-
PAS 1
Netejar les guatlles, reservar els fetges i condimentar-les amb Avecrem Caldo de Pollastre. Saltar-les en una paella amb oli d'oliva fins que estiguin daurades.
-
PAS 2
Treure-les de la paella i reservar-les fins que es refredin una mica. Embolicar-les en fulles de parra, posar-les en una safata de forn prèviament untada amb oli o mantega i regar-les amb el brandy. Posar la safata al forn pre-escalfat a 190ºC durant 15 minuts.
-
PAS 3
Pelar el raïm i tallar els fetges atrossets. Coure l'arròs en aigua bullint amb sal. En una paella amb oli saltar el raïm i els fetges junt amb l'arròs.
-
PAS 4
Presentar les guatlles amb una guarnició d'arròs.