Lliris amb escopinyes i olives

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Lliris amb escopinyes i olives

  • PAS 1

    Bullir els Lirios El Pavo en aigua abundant amb les dues pastilles d'Avecrem. Escórre'ls, regar-los amb oli i reservar-los a la nevera fins el moment de servir. Coure els ous durant 10 minuts, refrescar-los i pelar-los.Tallar-los a daus. Talalr els tomàquets per la meitat. Escórrer l'oli de la tonyina. Escórrer les escopinyes.

  • PAS 2

    Preparar la vinagreta: Desfer la pastilla d'Esencias de Tomillo y Romero en l'oli calent i deixar-lo refredar una mica. Posar els ingredients de l'amanida per sobre de la pasta de manera decorativa. Regar l'amanida amb la vinagreta just al moment de servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online