LLOM A LA LLET

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer LLOM A LA LLET

  • PAS 1

    En una olla profunda posar el tros de carn i els 2 litres de llet a foc fort, remenant de tant en tant perquè no s'enganxi al fons.

  • PAS 2

    Quan la llet comenci a bullir afegir-hi la pastilla d'AVECREM i posar-la a foc lent fins que el llom estigui tendre.

  • PAS 3

    Punxar el llom per a veure si està tendre. Quan sigui així, apartar-lo en una safata i deixar que la llet s'acabi de consumir formant una salsa espessa.

  • PAS 4

    Quan la salsa estigui feta, amb una cullera cobrir tot el llom, i quan estigui fred tallar-lo a rodanxes i... llest per a servir!

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online