LLOM A LA SAL

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer LLOM A LA SAL

  • PAS 1

    Folrar amb paper d'alumini una safata de forn i posar a la base 1 kg de sal gruixuda.

  • PAS 2

    Col.locar-hi a sobre la peça de llom fresc i tapar-lo amb un altre quilo de sal gruixuda. Si cal, afegir-hi 1/2 kg més de sal, fins que el llom quedi cobert del tot.

  • PAS 3

    Posar-lo al forn, calentat prèviament, durant una hora i mitja a foc mig (o fins que la sal s'hagi endurit i hagi agafat un lleuger color daurat).

  • PAS 4

    Treure del forn i retirar la crosta de sal 8es treu molt fàcilment). Tallar la carn a filets i acompanyar-la de puré de patates condimentat amb un pessic d'Avecrem Verduras. Es pot regar amb qualsevol salsa que es desitje (de formatge blau, al pebre verd...). És ideal per a menjar tant fred com calent, així que si en sobra es pot aprofitar l'endemà. Ja veure quin gust tant fantàstic. Que el disfruteu!

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online