LLOM A LA SAL

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer LLOM A LA SAL

  • PAS 1

    Folrar amb paper d'alumini una safata de forn i posar a la base 1 kg de sal gruixuda.

  • PAS 2

    Col.locar-hi a sobre la peça de llom fresc i tapar-lo amb un altre quilo de sal gruixuda. Si cal, afegir-hi 1/2 kg més de sal, fins que el llom quedi cobert del tot.

  • PAS 3

    Posar-lo al forn, calentat prèviament, durant una hora i mitja a foc mig (o fins que la sal s'hagi endurit i hagi agafat un lleuger color daurat).

  • PAS 4

    Treure del forn i retirar la crosta de sal 8es treu molt fàcilment). Tallar la carn a filets i acompanyar-la de puré de patates condimentat amb un pessic d'Avecrem Verduras. Es pot regar amb qualsevol salsa que es desitje (de formatge blau, al pebre verd...). És ideal per a menjar tant fred com calent, així que si en sobra es pot aprofitar l'endemà. Ja veure quin gust tant fantàstic. Que el disfruteu!

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online