ORADA A LA SAL

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    360,93kcal

  • Hidrats

    0,53g

  • Proteïnes

    35,10g

  • Greixos

    64,37g

Com fer ORADA A LA SAL

  • PAS 1

    Batre una mica la clara. Barrejar-la amb la sal i, en una safata de forn, fer un llit on posar el peix. Cobrir-lo amb la resta de sal.

  • PAS 2

    Coure a temperatura màxima durant uns 12 minuts (220ºC) segons la mida del peix.

  • PAS 3

    Per a la salsa: Rentar bé les fulles d'alfàbrega i assecar-les. Tritura junt amb l'oli i amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolada.

  • PAS 4

    Per a la salsa: Rentar bé les fulles d'alfàbrega i assecar-les. Tritura junt amb l'oli i amb la pastilla d' Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online