COSTELLES DE XAI A LA SAL

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer COSTELLES DE XAI A LA SAL

  • PAS 1

    Treure el greix sobrant i reservar-lo. Desossar el costellam. Condimentar-lo amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal esmicolada. Enrotllar-lo amb una branqueta de romaní i de farigola i lligar-lo. Posar en un pot la meitat de la sal gruixuda, la farina, el romaní, la farigola, el julivert picat i una tassa d'aigua. Remenar fins obtenir una pasta lligada. Deixar reposar entre 15 i 20 minuts. Preescalfar el forn a 180 graus.

  • PAS 2

    En una safata de forn posar el xai sencer i cobrir-lo amb la massa de farina preparada abans i afegir-hi la resta de sal gruixuda. Coure al forn durant 1 hora. Mentres, preparar la salsa. En una cassola posar primer el greix reservat i daurar-lo. Afegir-hi la ceba, la pastanaga, l'all i l'api, tot tallat a trossos. Ofegar-ho fins que tot estigui ben daurat.

  • PAS 3

    Retirar el greix i cobrir les verdures amb aigua. Coure fins que quedin ben tendres. Passar-ho pel colador xinès. Afegir-hi la nata i salpebrar. Preparar un puré de patates amb la llet, la mantega i un pessic de sal, segons les instruccions de l'envàs. Treure la crosta de sal. Servir el xai acompanyat de la salsa, molt calenta, i el puré.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online