LLONZA DE VEDELLA PERFUMADA AMB POLENTA

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer LLONZA DE VEDELLA PERFUMADA AMB POLENTA

  • PAS 1

    Elaborar una marinada amb l'oli i l'Esencias Gallina Blanca de Tomillo y Romero. Posar-hi la carn a dins i deixar-l'hi unes 3 hores, donant-li la volta de tant en tant perquè xupi bé el líquid de la marinada.

  • PAS 2

    En un pot amb aigua calenta afegir la polenta i deixar coure durant 10 minuts. A mesura que vagi espessint treballar la massa donant-li voltes perquè agafi cos però no faci grumolls. Posar la massa en un motllo de plum cake i deixar-la refredar. Quan estigui freda tallar-la com si fossin patates fregides.

  • PAS 3

    Tallar la carn a filets d'uns 200 gr, salpebrar-los i posar-los a coure a la brasa o la planxa. Han de quedar daurats per fora i una mica crus per dins, però calents.

  • PAS 4

    Mentres, fregir els bastons de polenta en força oli.

  • PAS 5

    Servir la carn amb la polenta i posar al punt de sal gruixuda.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online