Ingredients
Com fer LLONZA DE VEDELLA PERFUMADA AMB POLENTA
-
PAS 1
Elaborar una marinada amb l'oli i l'Esencias Gallina Blanca de Tomillo y Romero. Posar-hi la carn a dins i deixar-l'hi unes 3 hores, donant-li la volta de tant en tant perquè xupi bé el líquid de la marinada.
-
PAS 2
En un pot amb aigua calenta afegir la polenta i deixar coure durant 10 minuts. A mesura que vagi espessint treballar la massa donant-li voltes perquè agafi cos però no faci grumolls. Posar la massa en un motllo de plum cake i deixar-la refredar. Quan estigui freda tallar-la com si fossin patates fregides.
-
PAS 3
Tallar la carn a filets d'uns 200 gr, salpebrar-los i posar-los a coure a la brasa o la planxa. Han de quedar daurats per fora i una mica crus per dins, però calents.
-
PAS 4
Mentres, fregir els bastons de polenta en força oli.
-
PAS 5
Servir la carn amb la polenta i posar al punt de sal gruixuda.