MACARRONS AMB BACALLÀ

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer MACARRONS AMB BACALLÀ

  • PAS 1

    Dessalar el bacallà durante 12 hores canviant l'aigua dues vegades durant aquest temps. En un recipient fons col.locar l'aigua i escalfar al moicroones durant 6 minuts a 780 w. Afegir llavors la sal, la pasta Tradición El Pavo i la pastilla de caldo. Cuinar entre 10 i 12 minuts.

  • PAS 2

    Mentre cou la pasta, fregir la ceba en una paella amb oli i quan estigui transparent afegir-hi els tomàquets ratllat i ofegar-los un moment. Quan el tomàquet estigui a mig fer afegir-hi el bacallà i deixar que la salsa s'acabi de fer.

  • PAS 3

    Servir els macarrons barrejats amb la salsa i coberts de maionesa barrejada amb una dent d'all aixafat.

  • PAS 4

    I llest!

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online