MANDONGUILLES AL VI NEGRE

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer MANDONGUILLES AL VI NEGRE

  • PAS 1

    Barrejar la carn amb els dents d'all ben picats, julivert, una pastilla d'AVECREM CARN esmicolada i pebre. Afegir-hi també la molla de pa ben escorreguda.

  • PAS 2

    Ofegar la ceba i quan estigui a punt hi afegim el vi negre i el suc de carn. Deixar-ho reduir i assaonar-ho amb AVECREM CARN.

  • PAS 3

    Donar forma a les mandonguilles, passar-les per farina i fregir-les en oli abundant. Quan la salsa estigui llesta, passar-la pel passapurés.

  • PAS 4

    Afegir les mandonguilles a la salsa i deixar coure a foc lent uns 15 minuts. Servir calent acompanyat de puré de patates.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online