Ingredients
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
Informació nutricional
-
Energia
486,46kcal
-
Hidrats
7,01g
-
Proteïnes
31,27g
-
Greixos
61,73g
Com fer MANDONGUILLES AMB SÍPIA
-
PAS 1
Netejar les sípies i tallar-les a daus. Saltar la ceba junt amb els daus de sípia en una mica d'oli i quan s'hagi evaporat l'aigua afegir-hi el vi.
-
PAS 2
Deixar reduir i afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i el llorer. Quan el sofregit estigui ben confitat, cobrir amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca i deixar coure uns 5 minuts.
-
PAS 3
Mentres, barrejar la carn picada en un bol amb l'ou, el Sazonador Avecrem Ajo y Perejil, la llesca de pa mullada en llet i els pinyons. Amassar bé perquè tots els ingredients quedin ben integrats, i fer les mandonguilles.
-
PAS 4
Passar-les per pa ratllat i fregir-les. Quan estiguin daurades afegir-les a la cassola amb la sípia i deixar coure uns 15-20 minuts fins que la sípia estigui tendre i la salsa espesseta.