MANDONGUILLES AMB SÍPIA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    486,46kcal

  • Hidrats

    7,01g

  • Proteïnes

    31,27g

  • Greixos

    61,73g

Com fer MANDONGUILLES AMB SÍPIA

  • PAS 1

    Netejar les sípies i tallar-les a daus. Saltar la ceba junt amb els daus de sípia en una mica d'oli i quan s'hagi evaporat l'aigua afegir-hi el vi.

  • PAS 2

    Deixar reduir i afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i el llorer. Quan el sofregit estigui ben confitat, cobrir amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca i deixar coure uns 5 minuts.

  • PAS 3

    Mentres, barrejar la carn picada en un bol amb l'ou, el Sazonador Avecrem Ajo y Perejil, la llesca de pa mullada en llet i els pinyons. Amassar bé perquè tots els ingredients quedin ben integrats, i fer les mandonguilles.

  • PAS 4

    Passar-les per pa ratllat i fregir-les. Quan estiguin daurades afegir-les a la cassola amb la sípia i deixar coure uns 15-20 minuts fins que la sípia estigui tendre i la salsa espesseta.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online