MANDONGUILLES DE VEDELLA AMB POMA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer MANDONGUILLES DE VEDELLA AMB POMA

  • PAS 1

    Pelar les cebetes i picar-les finament. Ratllar la pastanaga amb un ratllador fi. Reservar-la.

  • PAS 2

    En un bol, barrejar la carn picada amb l'ou i la pastanaga. Afegir-hi la molla de la i la llet. Condimentar amb Avecrem Alli Julivert. Barrejar bé amb les mans.

  • PAS 3

    Fer boletes del tamany d'una nou i enfarinar-les. En una cassola amb oli, daurar bé les mandonguilles. Afegir les cebetes picades i sofregir-les lleugerament, movent la cassola per les anses.

  • PAS 4

    Afegir la poma tallada a trossos i el Caldo de Verdures Gallina Blanca i deixar coure durant 30 minuts.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online