MITJANES AMB CODONYAT

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer MITJANES AMB CODONYAT

  • PAS 1

    En una paella abocar un rajolí d'oli i quan comenci a escalfar-se abocar-hi l'all picat.

  • PAS 2

    Salpebrar les mitjanes i fregir-les a la paella junt amb els alls. Quan estiguin treure-les i reservar-les.

  • PAS 3

    En el mateix oli ofegar també els pinyons, treure'ls i reservar-los. En el mateix oli ofegar també la ceba picada junt amb el codonyat.

  • PAS 4

    Quan comenci a fer-se abocar-hi un got d'aigua on haurem dissolt la pastilla d'AVECREM CARN. Esperar que es desfaci el codonyat i reduir. Afegir els pinyons. Banyar les mitjanes amb aquesta salsa. Està deliciós.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online