Ingredients
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
Com fer ORADA AMB SALSA DE CLOÏSSES
-
PAS 1
Condimentar l'orada amb l'Avecrem Caldo de Peix i posar-la a la besuguera amb 1/2 litre de Caldo de Peix. Coure al vapor 15 minuts i reservar. Posar 300 ml del caldo de peix en un pot, afegir-hi el vi blanc sec i deixar-ho reduir a foc viu fins obtenir 1/4 de litre aproximadament.
-
PAS 2
Condimentar l'orada amb l'Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco i posar-la a la besuguera amb 1/2 litre de Caldo de Pescado Gallina Blanca. Coure al vapor 15 minuts i reservar. Posar 300 ml del caldo de peix en un pot, afegir-hi el vi blanc sec i deixar-ho reduir a foc viu fins obtenir 1/4 de litre aproximadament.
-
PAS 3
Obrir les cloïsses al vapor, colar el suc que desprenen i afegir-hi el caldo reduït. En una paella, daurar la farina amb la mantega, afegir-hi el caldo reduït i coure-ho a foc suau 10 minuts (la salsa no ha de quedar massa espessa).
-
PAS 4
Retirar es cloïsses de les valves i afegir-les a la salsa. Finalment, abocar la salsa per sobre de l'orada presentada en plats individuals i sense la pell.