ORADA AMB SALSA DE CLOÏSSES

  • 20-40
  • Difícil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer ORADA AMB SALSA DE CLOÏSSES

  • PAS 1

    Condimentar l'orada amb l'Avecrem Caldo de Peix i posar-la a la besuguera amb 1/2 litre de Caldo de Peix. Coure al vapor 15 minuts i reservar. Posar 300 ml del caldo de peix en un pot, afegir-hi el vi blanc sec i deixar-ho reduir a foc viu fins obtenir 1/4 de litre aproximadament.

  • PAS 2

    Condimentar l'orada amb l'Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco i posar-la a la besuguera amb 1/2 litre de Caldo de Pescado Gallina Blanca. Coure al vapor 15 minuts i reservar. Posar 300 ml del caldo de peix en un pot, afegir-hi el vi blanc sec i deixar-ho reduir a foc viu fins obtenir 1/4 de litre aproximadament.

  • PAS 3

    Obrir les cloïsses al vapor, colar el suc que desprenen i afegir-hi el caldo reduït. En una paella, daurar la farina amb la mantega, afegir-hi el caldo reduït i coure-ho a foc suau 10 minuts (la salsa no ha de quedar massa espessa).

  • PAS 4

    Retirar es cloïsses de les valves i afegir-les a la salsa. Finalment, abocar la salsa per sobre de l'orada presentada en plats individuals i sense la pell.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online