PA DE PESSIC A LES VUIT

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer PA DE PESSIC A LES VUIT

  • PAS 1

    Primer agafar un bol i abocar-hi el iogurt de llimona, després la farina, el sucre i un pessic de sal. El sobre de llevat, l'oli i els ous.

  • PAS 2

    Barrejar-ho tot amb el minipimer fins que no quedin grumolls i abocar-hi la ratlladura de la llimona.

  • PAS 3

    Posar una mica de mantega a la base de la safata que anirà al forn per tal que no s'enganxi. S'hi aboca la massa i per sobre s'empolsa amb una mica de canyella, sucre o xocolata (segons es prefereixi).

  • PAS 4

    Escalfar el forn previament, i quan ja estigui calent posar-hi la safata amb la massa. No cal que la temperatura del forn sigui molt alta. Es pot treure quan es vegi que la massa ha pujat i està dauradeta per sobre. Només cal deixar-lo refredar i ja es pot menjar un deliciós pa de pessic que es pot combinar amb infinitat de farcits.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online