PA DE PESSIC A LES VUIT

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer PA DE PESSIC A LES VUIT

  • PAS 1

    Primer agafar un bol i abocar-hi el iogurt de llimona, després la farina, el sucre i un pessic de sal. El sobre de llevat, l'oli i els ous.

  • PAS 2

    Barrejar-ho tot amb el minipimer fins que no quedin grumolls i abocar-hi la ratlladura de la llimona.

  • PAS 3

    Posar una mica de mantega a la base de la safata que anirà al forn per tal que no s'enganxi. S'hi aboca la massa i per sobre s'empolsa amb una mica de canyella, sucre o xocolata (segons es prefereixi).

  • PAS 4

    Escalfar el forn previament, i quan ja estigui calent posar-hi la safata amb la massa. No cal que la temperatura del forn sigui molt alta. Es pot treure quan es vegi que la massa ha pujat i està dauradeta per sobre. Només cal deixar-lo refredar i ja es pot menjar un deliciós pa de pessic que es pot combinar amb infinitat de farcits.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online