PA DE PESSIC AMB MADUIXOTS I COCO

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer PA DE PESSIC AMB MADUIXOTS I COCO

  • PAS 1

    Trencar els ous sencers en un bol. Afegir-hi el sucre glas i batre amb varilles elèctriques durant almenys 5 minuts. Barrejar la farina amb el llevat i el bicarbonat i reservar-ho. Afegir la mantega semi líquida al bany Maria i remenar amb una espàtula o cullera a mesura que hi anem afegint la farina tamisada a poc a poc. Finalment, afegir-hi el coco ratllat i abocar la barreja en un motllo rodó de 20 cm de diàmetre aproximadament, engrassat i enfarinat prèviament. Coure al forn pre-escalfat a 180ºC durant 40 minuts.

  • PAS 2

    Mentres, fer un almibar coent en un pot l'aigua i el sucre junt amb un tronc de canyella i la pela de llimona. Deixar coure a foc mig uns 10-15 minuts (l'almibar s'ha d'engreixar lleugerament). Retirar del foc i deixar refredar. Rentar els maduixots i partir-los en dos longitudinalment. Ruixar-los amb la meitat de l'almíbar a sobre un plat.

  • PAS 3

    Treure el pa de pessic del motllo i posar-lo a sobre una reixa del forn. Quan estigui fred, pintar les parets amb l'almíbar i passar-lo pel coco ratllat. Per a fer això, posar el coco a sobre d'un paper d'alumini untat amb oli o mantega i agafar el pa de pessic amb les mans. Decorar la part superior amb les maduixots col.locats de manera original. Es pot acompanyar amb nata batuda.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online