PA DE PESSIC D'AMETLLES

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer PA DE PESSIC D'AMETLLES

  • PAS 1

    Batre els ous en un bol amb varilles elèctriques afegint-hi el sucre a poc a poc, fins que els ous doblin el seu volum.

  • PAS 2

    Afegir l'oli en un raig molt fi, remenant a mà. Afegir-hi el iogurt, la ratlladura de llimona i la canyella. Finalment, afegir-hi la farina tamisada amb llevat suaument, amb moviments envolvents.

  • PAS 3

    Engrassar un motllo de corona amb mantega i farina, retirant la que sobri. Omplir-lo amb la barreja anterior i escampar per sobre les ametlles mòltes i filetejades. Coure al forn pre-escalfat a 180ºC durant 45 minuts (tapar amb paper d'alumini perquè no es torri el pa de pessic).

  • PAS 4

    Retirar del forn i deixar refredar abans de treure del motllo. Servir amb sucre glas per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online