PAELLA DE POLLASTRE

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer PAELLA DE POLLASTRE

  • PAS 1

    Condimentar les aletes de pollastre amb sal i pebre (al gust) i sofregir-les junts amb els alls en una cassola o paellera amb una mica d'oli. Retirar i reservar. En el mateix oli, saltar els pebrots verds a trossets i afegir-hi el sofregit d'hortalisses. Afegir-hi un altre cop les aletes de pollastre i abocar-hi l'arròs. Deixar-lo sofregir una mica remenant-lo perquè no s'enganxi.

  • PAS 2

    Abocar-hi l'aigua i tot seguit les pastilles d'Avecrem Caldo de Pollastre esmicolades. Si es desitja, s'hi pot abocar una mica de pebre. Bullir i deixar coure a foc mig uns 20 minuts. Tapar amb paper d'alumini i deixar reposar 5 minuts abans de servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online