Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
Com fer PAELLA DE POLLASTRE
-
PAS 1
Condimentar les aletes de pollastre amb sal i pebre (al gust) i sofregir-les junts amb els alls en una cassola o paellera amb una mica d'oli. Retirar i reservar. En el mateix oli, saltar els pebrots verds a trossets i afegir-hi el sofregit d'hortalisses. Afegir-hi un altre cop les aletes de pollastre i abocar-hi l'arròs. Deixar-lo sofregir una mica remenant-lo perquè no s'enganxi.
-
PAS 2
Abocar-hi l'aigua i tot seguit les pastilles d'Avecrem Caldo de Pollastre esmicolades. Si es desitja, s'hi pot abocar una mica de pebre. Bullir i deixar coure a foc mig uns 20 minuts. Tapar amb paper d'alumini i deixar reposar 5 minuts abans de servir.