Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
Com fer PASTA AMB CARXOFES
-
PAS 1
Picar el gra d'all i ofegar-lo en oli. Quan estigui daurat retirar-lo i sofregir les carxofes molt escorregudes i partides a quarts. Afegir-hi el pebre mòlt i regar amb la cervesa. Bullir i deixar coure uns 20 minuts a foc suau.
-
PAS 2
Mentres, en una paella i a foc lent, fondre el formatge Roquefort tallat a trossets. Desfer-lo aixafant-lo amb una forquilla, afegir-hi la nata i remenar fins fondre-ho tot en una crema.
-
PAS 3
Coure la pasta El Pavo en aigua amb les pastilles d'Avecrem i un rajolí d'oli. Escórrer i barrejar amb les carxofes i el suc de la cervesa on s'han cuit. Posar-la en una safata i afegir-hi la crema de formatge. Barrejar i escampar-hi per sobre una mica de julivert picat ben fi. Servir de seguida.