Ingredients
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
Com fer Pasta amb llagostins
-
PAS 1
Bull les Tallarines Tradición El Pavo amb les pastilles d' Avecrem Caldo de Pollo, durant el temps que t'indica el paquet. Escorre i rega amb una mica d'oli. Pela els llagostins i reserva els caps i les closques (serviran per a preparar el caldo). Caldo: Salta els caps i les closques dels llagostins i afegeix el Jerez, deixa evaporar i rega amb la llet. Deixar coure 3 minuts.
-
PAS 2
Bull les tallarines amb les pastilles d' Avecrem Caldo de Pollo, durant el temps que t'indica el paquet. Escorre i rega amb una mica d'oli.
-
PAS 3
Amb el caldo obtingut prepara la Salsa de Champiñones Avecrem, seguint les instruccions del sobre.
-
PAS 4
Pela els llagostins i reserva els caps i les closques (serviran per a preparar el caldo). Caldo: Salta els caps i les closques dels llagostins i afegeix el Jerez, deixa evaporar i rega amb la llet. Deixar coure 3 minuts.
-
PAS 5
En una paella amb una mica d'oli salta les tiretes de pastanaga i afegeix els llagostins pelats. Ofega i barreja amb la pasta i la salsa.
-
PAS 6
Amb el caldo obtingut prepara el sobre de Pollo con Salsa de Champiñones Gallina Blanca, seguint les instruccions.