Pasta amb llagostins

  • < de 10
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tallarines a la Parmesana

Com fer Pasta amb llagostins

  • PAS 1

    Bull les Tallarines Tradición El Pavo amb les pastilles d' Avecrem Caldo de Pollo, durant el temps que t'indica el paquet. Escorre i rega amb una mica d'oli. Pela els llagostins i reserva els caps i les closques (serviran per a preparar el caldo). Caldo: Salta els caps i les closques dels llagostins i afegeix el Jerez, deixa evaporar i rega amb la llet. Deixar coure 3 minuts.

  • PAS 2

    Bull les tallarines amb les pastilles d' Avecrem Caldo de Pollo, durant el temps que t'indica el paquet. Escorre i rega amb una mica d'oli.

  • PAS 3

    Amb el caldo obtingut prepara la Salsa de Champiñones Avecrem, seguint les instruccions del sobre.

  • PAS 4

    Pela els llagostins i reserva els caps i les closques (serviran per a preparar el caldo). Caldo: Salta els caps i les closques dels llagostins i afegeix el Jerez, deixa evaporar i rega amb la llet. Deixar coure 3 minuts.

  • PAS 5

    En una paella amb una mica d'oli salta les tiretes de pastanaga i afegeix els llagostins pelats. Ofega i barreja amb la pasta i la salsa.

  • PAS 6

    Amb el caldo obtingut prepara el sobre de Pollo con Salsa de Champiñones Gallina Blanca, seguint les instruccions.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online