Pasta amb llagostins

  • < de 10
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tallarines a la Parmesana

Com fer Pasta amb llagostins

  • PAS 1

    Bull les Tallarines Tradición El Pavo amb les pastilles d' Avecrem Caldo de Pollo, durant el temps que t'indica el paquet. Escorre i rega amb una mica d'oli. Pela els llagostins i reserva els caps i les closques (serviran per a preparar el caldo). Caldo: Salta els caps i les closques dels llagostins i afegeix el Jerez, deixa evaporar i rega amb la llet. Deixar coure 3 minuts.

  • PAS 2

    Bull les tallarines amb les pastilles d' Avecrem Caldo de Pollo, durant el temps que t'indica el paquet. Escorre i rega amb una mica d'oli.

  • PAS 3

    Amb el caldo obtingut prepara la Salsa de Champiñones Avecrem, seguint les instruccions del sobre.

  • PAS 4

    Pela els llagostins i reserva els caps i les closques (serviran per a preparar el caldo). Caldo: Salta els caps i les closques dels llagostins i afegeix el Jerez, deixa evaporar i rega amb la llet. Deixar coure 3 minuts.

  • PAS 5

    En una paella amb una mica d'oli salta les tiretes de pastanaga i afegeix els llagostins pelats. Ofega i barreja amb la pasta i la salsa.

  • PAS 6

    Amb el caldo obtingut prepara el sobre de Pollo con Salsa de Champiñones Gallina Blanca, seguint les instruccions.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online