PASTÍS DE BLEDES I CARBASSÓ

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    332,80kcal

  • Hidrats

    13,82g

  • Proteïnes

    14,91g

  • Greixos

    71,27g

Com fer PASTÍS DE BLEDES I CARBASSÓ

  • PAS 1

    Rentar i tallar a trossos les verdures. Ofegar-les en una paella condimentant-les amb l'Avecrem Ajo y Perejil Granulado, l'oli, el pebre vermell i l'Avecrem Caldo de Pollo esmicolat.

  • PAS 2

    Barrejar els ous amb la nata i les verdures ofegades.

  • PAS 3

    Abocar a sobre d'un motllo untat amb mantega i pa ratllat i posar-ho al forn pre-escalfat a 200º durant 35-40 minuts. Deixar refredar abans de treure del motllo.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online