Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer PASTÍS DE CARN
-
PAS 1
Pelar la ceba i picar-la molt fina. Posar en un bol la vedella picada, afegir-hi la molla de pa, l'ou batut, la cervesa, la farigola, el julivert, la ceba i una pastilla d'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal i pebre. Barrejar tots els ingredients fins que estiguin ben lligats. Afegir-hi el formatge tallat a dauets i barrejar un altre cop.
-
PAS 2
Untar amb oli d'oliva un motllo de corona i omplir-lo amb el preparat anterior. Allisar la superfície amb el dors d'una cullera i colpejar el motllo una mica perquè la carn s'hi assenti bé i no hi quedi cap buit. Posar el motllo al forn preescalfat a 200ºC i coure-hi el pastís durant 1 hora i 15 minuts aproximadament. Punxar-lo per a comprovar que no surt suc rosat, cosa que voldria dir que encara no està cuit, i retirar-lo.
-
PAS 3
Deixar refredar el pastís a temperatura ambient perquè els sucs es solidifiquin, treure'l del motllo i posar-lo sobre una safata. Reservar-lo a la nevera fins el moment de servir-lo, junt amb una amanida verda. Si es desitja, es pot servir amb una vinagreta de tomàquet.