PASTÍS DE CARN

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer PASTÍS DE CARN

  • PAS 1

    Pelar la ceba i picar-la molt fina. Posar en un bol la vedella picada, afegir-hi la molla de pa, l'ou batut, la cervesa, la farigola, el julivert, la ceba i una pastilla d'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal i pebre. Barrejar tots els ingredients fins que estiguin ben lligats. Afegir-hi el formatge tallat a dauets i barrejar un altre cop.

  • PAS 2

    Untar amb oli d'oliva un motllo de corona i omplir-lo amb el preparat anterior. Allisar la superfície amb el dors d'una cullera i colpejar el motllo una mica perquè la carn s'hi assenti bé i no hi quedi cap buit. Posar el motllo al forn preescalfat a 200ºC i coure-hi el pastís durant 1 hora i 15 minuts aproximadament. Punxar-lo per a comprovar que no surt suc rosat, cosa que voldria dir que encara no està cuit, i retirar-lo.

  • PAS 3

    Deixar refredar el pastís a temperatura ambient perquè els sucs es solidifiquin, treure'l del motllo i posar-lo sobre una safata. Reservar-lo a la nevera fins el moment de servir-lo, junt amb una amanida verda. Si es desitja, es pot servir amb una vinagreta de tomàquet.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online