PASTÍS DE PLÀTAN, DÀTILS I AVELLANES AMB CREMA DE FORMATGE

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer PASTÍS DE PLÀTAN, DÀTILS I AVELLANES AMB CREMA DE FORMATGE

  • PAS 1

    Batre la mantega amb el sucre fins que dobli el seu volum. Afegir-hi el plàtan aixafat amb una forquilla. Afegir-hi els ingredients sòlids barrejats, l'ou i els fruits secs. Folrar un motllo amb mantega i farina, omplir-lo amb la massa i coure al forn a 180ºC.

  • PAS 2

    Per a la crema: barrejar bé tots els ingredients i reservar en fred. Per a la salsa de toffee: caramel.litzar el sucre. Afegir-hi el plàtan madur a trossos i la nata. Bullir-ho i triturar-ho.

  • PAS 3

    Tallar el pastís necessari i congelar-ne la resta per a una altra ocasió. Tallar-lo a dauets i barrejar-los amb una mica de salsa. Tallar el plàtan restant a dauets petits. Amb l'ajuda d'un motllo, muntar un pastisset de 2 parts, una de pa de pessic i una altra de plàtan. Per sobre de les dues parts posar una capa de crema i acabar amb uns fils de toffee. Treure del motllo, decorar amb xips de plàtan i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online