PASTÍS DE POLLASTRE AMB SOFREGIT I PURÉ

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer PASTÍS DE POLLASTRE AMB SOFREGIT I PURÉ

  • PAS 1

    En una cassola amb oli daurar una mica els pits de pollastre tallats a tires. Afegir-hi el pebrot tallat a trossos i la poma ratllada. Ofegar-ho un parell de minuts. Afegir-hi el de Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca(**) i deixar-ho coure uns minuts més.

  • PAS 2

    Condimentar amb un pessic de sal i la farigola, regar amb el vi i coure a foc lent uns 10 minuts. Preparar el puré de patates casolà i afegir-hi la meitat de formatge. Estandre'ls en una safata de forn cobrint bé el fons i les vores. Posar-hi a pobre el guisat de pollastre, escampar-hi per sobre la resta de formatge i gratinar una mica per a sevir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online