Ingredients
Com fer PASTISSOS DE LLIMONA O XOCOLATA I FRUITS VERMELLS
-
PAS 1
Pastissos de llimona. Per a la massa: batre el sucre, els ous i la vainilla fins que estiguin escumosos. Batre en un recipient al bany Maria. Retirar i batre uns minuts més, fins que es refredi la massa. Afegir-hi la farina, abocar-hi la barreja en una safata de forn amb paper. Coure 10 minuts a 180ºC. Deixar refredar a la reixeta i tallar a cercles de 5 cm de diàmetre.
-
PAS 2
Per a la mousse: batre els rovells i el sucre fins que quedin blancs. Afegir-hi la ratlladura de llimona. Escalfar el suc i dissoldre-hi la gelatina, prèviament remullada en aigua freda. Refredar una mica i barrejar amb els rovells. Muntar la nata i les clares. Afegir la nata als rovells i finalment afegir-hi les clares. Tenyir amb el colorant i homogenitzar la barreja. Fer un cercle de paper antiadherent al voltant dels cercles de pa de pessic o posar cèrcols de pastisseria. Farcir-los amb la mousse i deixar-los refredar 4 hores. Retirar el paper i decorar-los amb gerds.
-
PAS 3
Pastissos de xocolata i fruits vermells. Per a la massa: La mateixa que l'anterior però afegint a la farina una cullerada de cacau. Per a la mousse, la mateixa substituint el suc i la ratlladura de llimona per 150 gr de puré de fruits vermells tamisat i colorant vermell. Decorar amb espirals de xocolata.