PATÉ DE TONYINA, ANXOVES I PERNIL

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer PATÉ DE TONYINA, ANXOVES I PERNIL

  • PAS 1

    Posar el pa en remull amb la llet. Escórre'l amb les mans. Tallar els ingredients per al paté ben petits i barrejar-los amb els dos ous de gallina. Condimentar amb Sazonador Avecrem Caldo de Pollo Granulado.

  • PAS 2

    Posar tots els ingredients (llevat dels ous de guatlla i la maionesa) en un motllo allargat i posar al forn durant 35 o 40 minuts a uns 190ºC.

  • PAS 3

    Passat aquest temps punxar el paté fins el centre per a saber si està cuit o no. L'escuradents ha de sortir net.

  • PAS 4

    Treure'l del forn i deixar-lo refredar. Treure del motllo i guardar a la nevera. Servir amb la maionesa i els ous de guatlla.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online