Ingredients
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Informació nutricional
-
Energia
437,72kcal
-
Hidrats
21,72g
-
Proteïnes
30,19g
-
Greixos
48,08g
Com fer PÈSOLS AL VAPOR
-
PAS 1
Posar els pèsols en una cassola amb el vi i l'aigua. Condimentar-los amb Avecrem Caldo de Pollo, tapar la cassola i deixar bullir a foc molt suau.
-
PAS 2
En una paella amb l'oli, ofegar el bacon, tallat a dauets, però mirant que no es dauri. Afegir-hi el Sofregit de ceba a trossos, el Tomate Frito Gallina Blanca i el pebre vermell.
-
PAS 3
Quan estigui sofregit, passar-lo a la cassola dels pèsols i deixar-ho bullir tot lentament uns minuts més. Servir calent.