PÈSOLS AL VAPOR

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    437,72kcal

  • Hidrats

    21,72g

  • Proteïnes

    30,19g

  • Greixos

    48,08g

Com fer PÈSOLS AL VAPOR

  • PAS 1

    Posar els pèsols en una cassola amb el vi i l'aigua. Condimentar-los amb Avecrem Caldo de Pollo, tapar la cassola i deixar bullir a foc molt suau.

  • PAS 2

    En una paella amb l'oli, ofegar el bacon, tallat a dauets, però mirant que no es dauri. Afegir-hi el Sofregit de ceba a trossos, el Tomate Frito Gallina Blanca i el pebre vermell.

  • PAS 3

    Quan estigui sofregit, passar-lo a la cassola dels pèsols i deixar-ho bullir tot lentament uns minuts més. Servir calent.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online