Ingredients
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
Com fer VERDURES AL VAPOR
-
PAS 1
Tallar a rodanxes les patates, les cebes els tomàquets i els naps. Tallar en forma de palets les pastanagues i l'api. Cobrir el fons d'una cassola amb la meitat de les rodanxes de patata.
-
PAS 2
Extendre les altres verdures de manera alterna escampant per sobre de cada capa una mica de pebre i el romaní picat. Condimentar-ho tot amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal ben esmicolada.
-
PAS 3
Acabar amb una capa de patates i formatge ratllat. Coure al vapor durant 1/2 hora, posant-hi al fons el Caldo de Verduras Gallina Blanca. Quan estiguin cuites les verdures, ruixar-les amb una cullerada de Caldo de Verduras Gallina Blanca i un rajolí d'oli d'oliva.