Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
Com fer PETXINOT DE SANG (CONCHAS FINAS) EN SALSA
-
PAS 1
Netejar una dotzena de petxinots traeint-ne tot l'interior, netejant-lo i tallant-lo a trossos. Reservar la meitat de les conquilles.
-
PAS 2
Col.locar en una safata de forn les dotxe conquilles (ben netes), amb els trossets de la carn dels petxinots.
-
PAS 3
En una paella amb una base d'oli d'oliva sofregir all i julivert (afegir-lo amb l'oli fred), sense que es cremi. Abocar un rajolí de vinagre, AVECREM PEIX i pebre negre mòlt. Deixar que arrenqui a bullir lleugerament, retirar.ho i reservar-ho.
-
PAS 4
Abocar la salsa anterior per sobre dels petxinots, posar el forn a 200ºC i el em moment que es vegi bullir el caldet d'algun petxinot, retirar i servir. Estan sorprenentment bones. Compte! Les conquilles cremen!!