Pits de gall dindi amb tomàquet

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer Pits de gall dindi amb tomàquet

  • PAS 1

    Condimenta els filets de gall dindi amb Avecrem Caldo de Pollo i un pessic de pebre i fregeix en oli calent. Retira i reserva al calor.

  • PAS 2

    Condimenta els filets de gall dindi amb Avecrem Caldo de Pollo Granulado i un pessic de pebre i fregeix en oli calent. Retira i reserva al calor.

  • PAS 3

    Ofega el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca en una paella i incorpora el Sofrito de Tomate Troceado Mis Sofritos, afegeix el sucre i deixa coure fins que espesseixi.

  • PAS 4

    Ofega el Tomate Frito Gallina Blanca en una paella, afegeix el sucre i deixa coure fins que espesseixi.

  • PAS 5

    Preescalfa el forn a 180ºC. Passa el sofregit a una font refrectant i col·loca els filets damunt. Forneja tot durant 2-3 minuts. Serveix calent, espolvorejat amb julivert picat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online