Ingredients
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
Com fer Pits de gall dindi amb tomàquet
-
PAS 1
Condimenta els filets de gall dindi amb Avecrem Caldo de Pollo i un pessic de pebre i fregeix en oli calent. Retira i reserva al calor.
-
PAS 2
Condimenta els filets de gall dindi amb Avecrem Caldo de Pollo Granulado i un pessic de pebre i fregeix en oli calent. Retira i reserva al calor.
-
PAS 3
Ofega el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca en una paella i incorpora el Sofrito de Tomate Troceado Mis Sofritos, afegeix el sucre i deixa coure fins que espesseixi.
-
PAS 4
Ofega el Tomate Frito Gallina Blanca en una paella, afegeix el sucre i deixa coure fins que espesseixi.
-
PAS 5
Preescalfa el forn a 180ºC. Passa el sofregit a una font refrectant i col·loca els filets damunt. Forneja tot durant 2-3 minuts. Serveix calent, espolvorejat amb julivert picat.