Ingredients
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
Com fer PITS DE POLLASTRE AGREDOLÇOS
-
PAS 1
Estirar la pasta de full a sobre d'una superfície enfarinada. Pelar els plàtans i embolicar-los amb la pasta de full. Batre l'ou amb una cullerada d'aigua i pintar la superfície de la pasta de full. Coure al forn durant 20 minuts aproximadament a 200ºC.
-
PAS 2
Saltar els pits de pollastre, prèviament condimentats amb un pessic d'Avecrem Caldo de Pollo Granulado, en una mica d'oli. Regar amb el Caldo de Pollo Gallina Blanca i deixar coure fins que estiguin tendres. Reservar.
-
PAS 3
Escalfar 1/2 dl. d'oli i ofegar-hi les escalunyes picades. Afegir-hi el viangre i deixar reduir uns minuts. Afegir-hi la melmelada i els pits de pollastre reservats. Coure 3 minuts i servir acompanyats dels plàtans.