PITS DE POLLASTRE AMB TIRES DE CARBASSÓ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer PITS DE POLLASTRE AMB TIRES DE CARBASSÓ

  • PAS 1

    Rentar els carbassons i tallar-los a làmines molt fines. Escaldar-los en aigua bullint amb la pastilla d'Avecrem 100% Natural 8 Verduras i refrescar-los en aigua freda.

  • PAS 2

    Saltar els pits de pollastre salpebrats en una paella amb una mica d'oli. Reservar-los.

  • PAS 3

    Afegir el Caldo Casero de Pollo 100% Natural a la paella amb el suc de llimona, el julivert picat, la nou moscada i el pebre. Deixar coure un minut i afegir-hi els pits de pollastre i continuar la cocció 12 minuts més.

  • PAS 4

    Escalfar la resta d'oli i saltar en una paella els carbassons ben escorreguts. Servir els pits de pollastre tallats a rodanxes amb els carbassons, tot regat amb la salsa de cocció.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online