PITS DE POLLASTRE EN ESCABETX

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer PITS DE POLLASTRE EN ESCABETX

  • PAS 1

    Posar oli en una paella i fregir-hi els pits de pollastre sense pell ni tendons, fins que estiguin ben fets. Condimentar amb la pastilla de Avecrem caldo de Pollo. Reservar-los.

  • PAS 2

    En el mateix oli, fregir els alls sense pelar, prèviament aixafats, afegir la ceba tallada a trossos i deixar que es dauri una mica.

  • PAS 3

    Afegir la resta d'ingredients de la recepta llevat dels pits de pollastre i deixar que bullins uns 30 minuts a foc baix. Afegir els pits a l'escabetx i coure'ls de 5 a 6 minuts a foc suau.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online