POLLASTRE EN ESCABETX

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer POLLASTRE EN ESCABETX

  • PAS 1

    Coure el pollastre ben cobert d'oli i condimentat amb Avecrem Finas Hierbas. Deixar coure a foc molt suau durant 15 minuts. Reservar en una safata de vidre.

  • PAS 2

    Ofegar els grans d'all en el mateix oli de coure el pollastre, afegir-hi el vi, el vinagre, la llimona a rodanxes i el llorer. Coure-ho tot a foc suau fins que redueixi a una tercera part.

  • PAS 3

    Cobrir el pollastre amb aquest escabetx i guardar-lo a la nevera unes 5 hores abans de servir. Acompanyar-lo d'unes patates bullides tallades a rodanxes i uns arets de ceba vermella crua. Decorar amb ciboulet picat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online