POLLASTRE AMB CARXOFES I PEBROTS ESCALIVATS

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer POLLASTRE AMB CARXOFES I PEBROTS ESCALIVATS

  • PAS 1

    Rentar i assecar els pebrots. Untar-los amb oli i posar-los en una safata amb una mica d'aigua. Rostir-los 40 minuts al forn pre-escalfat a 200ºC, donant-los la volta a mitja cocció.

  • PAS 2

    Retirar-los, tapar-los i deixar-los refredar una mica. Pelar-los, treure'ls les llavors i tallar-los a trossos. Condimentar els filets de pollastre amb un pessic d'Avecrem Caldo de Pollastre -30% de sal i fer-los pels dos costats a la planxa amb una mica d'oli.

  • PAS 3

    Retirar-los, tapar-los i deixar-los refredar una mica. Pelar-los, treure'ls les llavors i tallar-los a trossos. Condimentar els filets de pollastre amb un pessic d'Avecrem 100% Natural Polloi fer-los pels dos costats a la planxa amb una mica d'oli.

  • PAS 4

    Treure el tronc i les fulles dures de les carxofes, tallar-les a làmines fines i posar-les en aigua amb suc de llimona. Pelar les escalunyes i tallar-les al grills. Ofegar-les en una cassola amb un fons d'oli fins que agafin color i afegir-hi els pebrots, el pollastre a trossos i unes fulletes de romaní. Ofegar uns minuts més, afegir-hi el julivert picat i el vinagre, remenar i servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online