Ingredients
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
-
Com fer POLLASTRE AMB LLAMÀNTOL
-
PAS 1
Es pot demanar a la peixateria que tallin els llamàntols; la cua a rodanxes, el cap per la meitat i les pinces amb un cop. Abocar una mica d'oli en un paella i daurar-hi el pollastre amb sal i farigola. Retirar el pollastre, abocar-hi una cullerada d'oli i daurar-hi els bolets. Amb 5 minuts n'hi ha prou. Treure els bolets, abocar una cullerada d'oli a la paella i saltar-hi les rodanxes i les potes de llamàntol.
-
PAS 2
Retirar, abocar la mantega i una cullerada d'oli a la paella i sofregir-hi els caps mirant d'aixafar-los perquè deixin anar més sabor. Afegir-hi el vi blanc i deixar-ho reduir un minut més o menys. Retirar els caps, afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i el Caldo de Pollo Gallina Blanca i deixar-ho coure uns 15 minuts. Triturar i abocar-hi el pollastre. Deixar que es cogui uns 5 minuts i afegir-hi els bolets i el llamàntol. Deixar un parell de minuts, recificar de sal i ja està a punt.