PRESA IBÈRICA AMB CARXOFES ESTIL POBRE

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer PRESA IBÈRICA AMB CARXOFES ESTIL POBRE

  • PAS 1

    Netejar la presa ibèrica eliminant-ne l'excés de greix i tallar-la a trossos d'uns 180 grams. Reservar-los a temperatura ambient. Eliminar les fulles exteriors de les carxofes i coure-les al forn amb un rajolí d'oli d'oliva a 180ºC uns 20 minuts. Tallar la ceba en juliana i coure-la a foc lent amb un rajolí d'oli. Quan les carxofes estiguin cuites pelar-les i recuperar-ne el cor. Picar-lo i afegir-lo a la ceba.

  • PAS 2

    Salpebrar i afegir-hi una mica més d'aigua, l'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal i el vinagre. Deixar reduir una mica, muntar els tambors amb l'ajuda de motllos cilíndrics i acabar la cocció al forn. Marcar la presa salpebrada en una paella amb una mica d'oli. Servir la presa amb un tambor de sofregit. Es pot decorar amb uns cors de carxofa i cebetes glassejades.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online