PUDING DE SALMÓ AMB SALSA HOLANDESA

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer PUDING DE SALMÓ AMB SALSA HOLANDESA

  • PAS 1

    Pelar i picar la ceba. Ofegar amb oli en una paella ampla amb el pernil serrà, afoc suau durant 5 minuts. Netejar el fonoll i picar-lo finament. Rascar una pastanaga i ratllar-la. Afegir-la a la paella junt amb el fonoll i donar-hi unues voltes amb la cullera per a barrejar-ho tot. Tallar el salmó a daus mitjans iafegir-los al guisat de verdures, remenant. Condimentar amb Avecrem Peix i retirar del foc.

  • PAS 2

    Encendre el forn a 200° C. Batre els ous amb la llet, Afegir-hi el ciboulet picat fi i un pessic de sal. Quan el salmó s'hagi refredat, barrejar-lo amb els ous batuts i omplir el motllo , prèviament untat d'oli o mantega. Cobrir-lo amb paper d'alumini i coure'l al bany Maria al forn pre-escalfat fins que qualli, uns 40-50 minuts.

  • PAS 3

    Mentres, preparar la salsa holandesa al foc, però al bany Maria. Fondre en un pot la mantega amb la maizena. Remenar constantment amb les varilles ia nar-hi afegint la llimona a poc a poc i després la nata líquida. Quan la salsa estigui ben lligada i lleugerament espessa afegir-hi un rovell i després l'altre, remenant suaument i en el mateix sentit perquè no es talli. Afegir-hi la sal i el fonoll i deixar de remenar, mantenint-la atemperat al bany Maria fins que la em servir.

  • PAS 4

    Treure del motllo el púding tebi, passant un ganivet per les vores, i cobrir-lo amb la salsa calenta. Decorar-lo amb branquetes de fonoll.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online