RAP AMB SALSA AMERICANA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    248,15kcal

  • Hidrats

    10,96g

  • Proteïnes

    38,03g

  • Greixos

    51,01g

Com fer RAP AMB SALSA AMERICANA

  • PAS 1

    Posar l'oli en una cassola i sofregir la ceba picada fins que estigui lleugerament daurada. Afegir-hi la salsa de tomàquet, la cullerada de Crema de Marisco Gallina Blanca i ofegar un a mica.

  • PAS 2

    Tenir picats al morter els grans d'all, el julivert i el pebre. Deixatar amb el vi blanc i abocar a la cassola. Bullir 2 o 3 minuts, afegir el rap a rodanxes i deixar coure 5 minuts més.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online