Ingredients
Com fer RISOTTO AMB VERDURES
-
PAS 1
En una paella amb mantega i oli, saltar les verdures tallades a trossos, salpebrar-les una mica i afegir-hi 1 culleradeta de curry. A mitja cocció regar-ho amb la meitat del vi. Deixar coure a foc lent fins que les verdures estiguin tendres. Si cal, afegir-hi una mica de caldo. Reservar.
-
PAS 2
Apart, en una cassola de fons gruixut escalfar 1 cullerada de mantega i ofegar-hi la ceba picada. Quan estigui daurada afegir-hi l'arròs i saltar-ho. Regar-ho amb el vi i condimentar-ho amb el curry.
-
PAS 3
Abocar el Caldo de Verduras Gallina blanca a poc a poc i sense deixar de remenar. Quan l'arròs estigui a mitja cocció afegir-hi les verdures reservades i acabar de coure. Escampar-hi per sobre el parmesà ratllat i servir de seguida.