Ingredients
Informació nutricional
-
Energia
759,34kcal
-
Hidrats
20,77g
-
Proteïnes
25,00g
-
Greixos
54,24g
Com fer salmó al vi negre
-
PAS 1
Tallar el samó a medallons de la mateixa mida. En una paella, escalfar cullerades d'oli i salar el salmó condimentat pels dos costats amb Avecrem Caldo de Peix -30% de sal. Reservar-lo.
-
PAS 2
A la mateixa paella, sofregir dues escalunyes pelades i picades. Afegir-hi les prunes i ruixar-ho tot amb el vi negre. Deixar-ho reduir.
-
PAS 3
Netejar, rentar i tallar a tires petites la col. En una paella amb dues cullerades d'oli, sofregir les altres dues escalunyes picades. Afegir-hi la col i ofegar-la 5 minuts. Regar amb el vi blanc i deixar que es consumeixi. Afegir-hi la nata. Acompanyar el salmó amb les prunes i la col.