salmó al vi negre

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    759,34kcal

  • Hidrats

    20,77g

  • Proteïnes

    25,00g

  • Greixos

    54,24g

Com fer salmó al vi negre

  • PAS 1

    Tallar el samó a medallons de la mateixa mida. En una paella, escalfar cullerades d'oli i salar el salmó condimentat pels dos costats amb Avecrem Caldo de Peix -30% de sal. Reservar-lo.

  • PAS 2

    A la mateixa paella, sofregir dues escalunyes pelades i picades. Afegir-hi les prunes i ruixar-ho tot amb el vi negre. Deixar-ho reduir.

  • PAS 3

    Netejar, rentar i tallar a tires petites la col. En una paella amb dues cullerades d'oli, sofregir les altres dues escalunyes picades. Afegir-hi la col i ofegar-la 5 minuts. Regar amb el vi blanc i deixar que es consumeixi. Afegir-hi la nata. Acompanyar el salmó amb les prunes i la col.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online