SOPA BLANCA D'ORADA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer SOPA BLANCA D'ORADA

  • PAS 1

    Netejar l'orada o demanar al peixater que ho faci. Treure-li les escates i les tripes. Posar l'aigua en una olla amb l'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal. Quan bulli posar-hi l'orada sencera. Quan estigui cuita retirar-la i reservar el caldo.

  • PAS 2

    Retirar la pell del peix i recuperar la carn. Tornar a posar les espines, el cap i la pell i deixar coure uns 10 minuts perquè redueixi una mica.

  • PAS 3

    Colar el caldo en una altra olla i posar-hi part del pa. Deixar bullir lentament 8 minuts sense barrejar. Tot seguit batre aquesta sopa amb un batedor de varilles i afegir-hi la carn del peix a trossets.

  • PAS 4

    Posar al punt de sal i en el moment de servir afegir-hi una cullerada d'all-i-oli per persona i tornar a batre. Ha de quedar ben lligada.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online