COLIFLOR EN SALSA BLANCA DE FOIE

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer COLIFLOR EN SALSA BLANCA DE FOIE

  • PAS 1

    Rentar i tallar en arbrets la coliflor. Posar a escalfar una olla amb aigua, condimentar-la amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i coure la coliflor fins que estigui tendre. Escórre-la i reservar-la.

  • PAS 2

    Fondre la mantega en un pot a foc lent, afegir-hi la farina i remenar amb una cullera de fusta durant 1-2 minuts. Afegir-hi la llet a poc a poc i anar-hi deixatant la farina amb unes varilles.

  • PAS 3

    Mantenir la preparació al foc sense deixar de remenar fins que es cogui i espessi. Afegir-hi el foie, barrejar i retirar del foc.

  • PAS 4

    En una paella amb oli torrar les ametlles. Posar la coliflor als plats i cobrir amb la salsa de foie. Decorar amb les ametlles i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online