CARDS EN SALSA BLANCA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CARDS EN SALSA BLANCA

  • PAS 1

    Netejar i pelar els cards. Tallar-los a trossos i coure'ls en aigua bullint amb la pastilla d' Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal.

  • PAS 2

    Netejar i pelar els cards. Tallar-los a trossos i coure'ls en aigua bullint amb la pastilla d' Avecrem 100% Natural 8 Verduras.

  • PAS 3

    Preparar Mi Salsa Bechamel amb la llet seguint les indicacions del sobre. Finalment, afegir-hi el formatge ratllat.

  • PAS 4

    Abocar-la per sobre dels cards i remenar bé. Posar la safata al forn uns minuts perquè la barreja quedi ben homogènia. Servir calenta.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online