SOPA D'ALL AMB XORIÇO

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Informació nutricional

  • Energia

    340,99kcal

  • Hidrats

    29,20g

  • Proteïnes

    15,20g

  • Greixos

    55,60g

Com fer SOPA D'ALL AMB XORIÇO

  • PAS 1

    En una cassola ofegar els alls. Quan estiguin daurant sofregir el xoriço i el pa tallat a llesquetes, donant-li la volta per evitar que es cremin. Afegir per sobre el pebre vermell.

  • PAS 2

    Afegir el Caldo de Carn GALLINA BLANCA i deixar que bulli a foc lent uns 10-15 minuts. Quan comenci a espessir afegir-hi els ous prèviament batuts, sense deixar de rementar perquè no cuallin (uns 5 minuts).

  • PAS 3

    Finalment afegir un rajolí de llet. Servir en cassoletes de fang.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online