SOPA DE POLLASTRE A LA REINA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer SOPA DE POLLASTRE A LA REINA

  • PAS 1

    En una olla bullir el pollastrei les pastanagues amb el Caldo de Pollo Gallina Blanca. Mentre es cou, preparar en un moment la Salsa Beixamel amb la llet i la nou moscada, segons les instruccions de l'envàs.

  • PAS 2

    Després d'uns 20 minuts més o menys, treure el pollastre i esmicolar-lo a trossos petits. Passar les pastanagues pel colador xinès.

  • PAS 3

    Afegir al caldo la Salsa Beixamel, el puré de pastanaga i el pollastre. Mantenir-ho una mica més al foc sense que bulli. Servir-ho calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online