TALLARINS AMB PÈSOLS I FAVES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Informació nutricional

  • Energia

    571kcal

  • Hidrats

    27.1g

  • Proteïnes

    15.9g

  • Greixos

    57.0g

Com fer TALLARINS AMB PÈSOLS I FAVES

  • PAS 1

    Ofegar els dens d'all en una cassola. Afegir-hi les faves i els pèsols i regar-ho tot amb el Caldo de Verduras Gallina Blanca. Deixar coure uns 10 minuts.

  • PAS 2

    Tallar el bacon a daus petits i daurar-los en un paella sense oli. Escórre'ls bé sobre paper de cuina i reservar-los.

  • PAS 3

    Coure els Tallarines Tradición El Pavo, en aigua abundant el temps que indica el fabricant. Escórre'ls, afegir-los a les verdures i afegir-hi també el bacon. Retirar del foc i servir de seguida amb el formatge per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online