TAMALES DE POLLASTRE

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer TAMALES DE POLLASTRE

  • PAS 1

    Per a la massa barrejar la mantega freda amb la farina, l'all pelat, el comí mòlt, la sal, la nata i El Caldo de Pollo Gallina Blanca durant 1 minut a velocitat 6-7. Reservar en fred. Preparar la salsa escalfant el tomàquet junt amb el bitxo, el coriandre, l'oli, una mica de sal i sucre, 12 minuts a velocitat 2. Triturar uns segons a velocitat 5 i reservar.

  • PAS 2

    Per al farciment triturar l'all pelat amb la ceba picada i tallada a trossos, el pollastre desossat, el bitxo i el pebrot vermell a trossos, 10 segons a velocitat 4. Afegir-hi l'oli i cuinar 7 minuts a 100º, velocitat 1. Afegir-hi el blat de moro cuit escorregut, els tomàquets pelats i una mica de sal. Programar 15 minuts a 100º, velocitat 1, destapant el broc perquè s'evapori. Escalfar 1 litre d'aigua al vas, 10 minuts, a temperatura Varoma, velocitat 1.

  • PAS 3

    Extendre una part de la massa del pas 1 a sobre de film transparent, donant-li una forma de 20x30 cm. Cobrir el centre amb unes cullerades del farciment i enrotllar. Tancar bé el paquet pels extrems perquè no s'escapi el farciment. Coure els tamals al recipient Varoma 30-35 minuts a temperatura Varoma, velocitat 3. Treure el film, tallar a rodanxes i servir de seguida amb la salsa de tomàquet picant.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online