TARTA DE LLIMONA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer TARTA DE LLIMONA

  • PAS 1

    Triturar les galetes. Barrejar amb la mantega molt tova i fer una pasta. Folrar amb ella un motlle que, prèviament s'haurà cobert amb paper transparent i posar en la nevera.

  • PAS 2

    Preparar la gelatina, en un cassó al foc, amb el suc de llimona i un dit d'aigua juntament amb les 3 cullerades de sucre. Batre tot això amb el formatge Philadelphia i barrejar suaument amb la nata muntada.

  • PAS 3

    Abocar en el fons de galeta i deixar refredar, en la nevera unes 5-6 hores. Decorar amb rodes de llimona confitades i nata muntada. També es pot decorar amb una gelatina de llimona o maduixa, preparada amb un paquet de gelatina i la meitat d'aigua de la indicada en l'envàs.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online